Başkan Gümüş, EMITT 2016 Fuarını Ziyaret Etti

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT 2016 20. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda Menteşe standını ziyaret eden Başkan Gümüş, ziyaretçiler ile bir araya gelerek sohbet etti.EMITT 2016 Fuarına Muğla...

Başkan Gümüş, EMITT 2016 Fuarını Ziyaret Etti

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT 2016 20. kez kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda Menteşe standını ziyaret eden Başkan Gümüş, ziyaretçiler ile bir araya gelerek sohbet etti.

EMITT 2016 Fuarına Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde katıldıklarını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “EMITT 2016 fuarına ikinci kez katılıyoruz.  EMITT Fuarı 70 ülkeden 4 bin 500 firmanın katılımı ve yüzbinlerce ziyaretçinin olması bakımından çok önem verdiğimiz bir fuar. Uluslararası anlamda katıldığımız bu fuarların ilçemizin tanıtımına çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. İlçemiz Menteşe coğrafi konumu, tarihi, sivil mimarisi, Üniversitesi, yeşili ve mavisi ile cennetten bir yer. Menteşe Belediyesi olarak cennetten köşe ilçemizi fuardaki heyetimiz ve hazırladığımız yayınlarımız ile en iyi şekilde temsil edip, tanıtımını yapıyoruz” dedi.

Fuarda ilçe Belediyelerin stantlarını da ziyaret eden Başkan Gümüş, ziyaretçiler ile tek tek ilgilendi.  20. EMITT Turizm Fuarı 31 Ocak tarihine kadar İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde açık kalacak.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.