Başkan Gümüş, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yörükoğlu Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kırsal mahallelerdeki çalışmalara tüm hızıyla devam...

Başkan Gümüş, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yörükoğlu Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kırsal mahallelerdeki çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Gümüş, Yörükoğlu Mahallesinde ekipleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz kırsal mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Yörükoğlu Mahallemizde bu gördüğünüz yolda,aşırı yağışlar nedeniyle heyelan oluşmuş ve yol kullanılamaz hale gelmiş. Ekiplerimiz bu yolda gerekli çalışmaları yaparak düzenlediler. Kalıcı olarak çözüme kavuşan yolumuzu, vatandaşlarımız artık gönül rahatlığı ile kullanabilirler” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.