Başkan Erbay oğlunun nikahını kıydı

Bengi Boğatur ve Mesut Siva'nın kızı Meltem Siva ile Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ile eşi Gülnur Erbay çiftinin oğlu, CHP Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Av. Burak Erbay Köyceğiz Delta Tesislerinde yapılan törenle dünya...

Başkan Erbay oğlunun nikahını kıydı

Bengi Boğatur ve Mesut Siva'nın kızı Meltem Siva ile Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay ile eşi Gülnur Erbay çiftinin oğlu, CHP Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Av. Burak Erbay Köyceğiz Delta Tesislerinde yapılan törenle dünya evine girdiler.

Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay'ın kıydığı çiftin nikahında şahitliğini Eski Turizm Bakanı Abdülkadir Ateş, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Genlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız yaparken düğüne ise, Muğla genelinden CHP'li Belediye Başkanları, İş Adamları ile birlikte yaklaşık 5 bin davetli katıldı.

Çift alana davul zurna eşliğinde girdi. Konukları selamlayan çiftin ardından nikahları kıyıldı. Nikahın ardından Av.Burak Erbay ve Meltem Siva ellerine aldıkları pankart ile Taksim eylemine destek verdiler.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.