BAŞKAN AYYILDIZ ESNAFIN SORUNLARINI VALİ TAVLI’YA AKTARDI

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Ayyıldız, esnafın sorunlarını Vali Tavlı’ya aktararak, istişarede bulundu.SİNEM KARAKAYAMuğla...

BAŞKAN AYYILDIZ ESNAFIN SORUNLARINI VALİ TAVLI’YA AKTARDI

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Ayyıldız, esnafın sorunlarını Vali Tavlı’ya aktararak, istişarede bulundu.

SİNEM KARAKAYA

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, 16 Mayıs Pazartesi günü Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Ayyıldız, esnaf ve sanatkarlar ile araç sahibi şoför esnaflarının sorunları ve taleplerini, özellikle müzik yayınlarının yasağı ile ilgili birçok sorunu Vali Tavlı’ya aktardı.

Başkan Ayyıldız, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın, araç sahibi şoför esnaflarımızın sorunları ve taleplerini, müzik yayınlarının yasağı ile ilgili birçok konularda ki taleplerimizi tüm esnaflarımız adına sayın Valimiz Orhan Tavlı’ya aktardık. Sayın Valimiz de her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın, araç sahibi şoför esnaflarımızın yanında olduğunu dile getirdi. Sayın Valimiz Orhan Tavlı’ya esnaf ve sanatkarlarım adına, araç sahibi şoför esnaflarım adına Birlik Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Bizlere her konuda olduğu gibi yardımlarını devam ettiriyor. Esnaflarımızın sorunlarını aktarmak için kendisiyle istişare etme şansını bizlere veriyor. Bunun içinde kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.