BAŞKAN ADAYI DUBAYA OTURDU

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, kaldırım üzerinde bulunan dubaların kaldırılması için esnaftan gelen yoğun şikayet nedeniyle demir ve plastik dubanın üzerine oturarak belediyeyi eleştirdi....

BAŞKAN ADAYI DUBAYA OTURDU

Doğru Yol Partisi (DYP) Muğla Menteşe Belediye Başkan Adayı Timur Somay, kaldırım üzerinde bulunan dubaların kaldırılması için esnaftan gelen yoğun şikayet nedeniyle demir ve plastik dubanın üzerine oturarak belediyeyi eleştirdi. Dubanın üzerine oturan başkan adayı Somay, “Biz bu dubanın üstüne oturarak belki iki dakikalık acı çekeceğiz ama esnaf bu acıyı bir ömür boyu çekiyor” dedi.

DYP Menteşe Belediye Başkan adayı Timur Somay, Muğla Belediyesi tarafından kaldırım üzerine araç parklarının önlenmesi için koyulan, plastik ve demir dubaların kaldırılması için ilginç bir protesto girişiminde bulundu. Basın mensuplarına duba üzerinde oturarak açıklama yapan Somay, Esnafın dubaların kaldırılması için kendisine yoğun olarak şikayet geldiğini bu yüzden de böyle bir eylem yaptığını söyledi.

“Esnaf her gün yaşıyor”

Projeleri arasında Muğla’nın trafik sorununa çözüm bulacaklarını belirten Somay, “45 derecelik açılar ile kaldırımları daraltıp otoparklar oluşturacağız. Bu otoparkların ilk 15 dakikası ücretsiz olacak. İnsanlar rahat rahat alışverişlerini yapacaklar esnafımız kazanacak, alışveriş yapan Muğlalımız kazanacak onların sorunlarını en güzel biçimde halkın da istediği şekilde çözmüş olacağız. Esnafımızın şikâyetlerini dile getirmek için bu eylemi yaptık. Biz bu dubanın üstüne oturarak belki iki dakikalık acı çekeceğiz ama esnaf bu acıyı bir ömür boyu çekiyor. Muğla’nın trafik sorunu dubaların bu şekilde koyulması ile çözülemez” dedi.

“Trafik Zabıta ekipleri kuracağız”

Trafik sorununu en aza indireceklerini söyleyen Somay, “Belediyeye bağlı trafik polislerinin yaptığı işi yapabilecek olan trafik zabıta ekibi oluşturacağız. Trafik zabıta ekipleri halka zorluk çıkarmayacak. Dediğim gibi parkların ilk 15 dakikası ücretsiz olacak, trafik zabıta ekipleri halka yardımcı olacak. Muğlalının trafik sorununu en güzel biçimde çözeceğimize inanıyorum” dedi.

Somay, konuşmasının ardından uzun bir süre daha dubaların üzerine oturarak vatandaşlara bilgi verdi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.