“Başka” Karma Resim Sergisi açıldı

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen “Başka” adlı Karma Resim Sergisi, Tarihi Sekibaşı hamamında düzenlenen kokteyl ile sanatseverlerle buluştu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Resim Bölümü öğrencilerinin açtığı...

“Başka” Karma Resim Sergisi açıldı

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen “Başka” adlı Karma Resim Sergisi, Tarihi Sekibaşı hamamında düzenlenen kokteyl ile sanatseverlerle buluştu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Resim Bölümü öğrencilerinin açtığı sergi, Yağlı Boya, Sulu boya ve illüstrasyon çalışmaları olmak üzere 32 eserden oluşuyor.

Serginin açış konuşmalarını yapan MSKÜ Yrd. Doç. Dr. Abdullah Cem Özal “Öğrencilerimiz bugün ilk sergilerini açtılar. Bizlerde öğretmenleri olarak bugün onları yalnız bırakmayarak destek vermeye çalıştık. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bugünkü sergide olduğu gibi, bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Bahattin Gümüş’e de teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Resim Bölümü öğrencileri Burcu Tuğba Çevik, Faruk Gerger, Gülsüm Kılınç, Hilal Ender, Locan Ata, Raif Ateş, Sanem Baran ve Süleyman Akgül’ün eserlerinden oluşan sergi, Cuma gününe kadar sanatseverler tarafından gezilebilecek.

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.