Basın mensuplarına AB Proje Eğitimi

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü’nce basın mensuplarına yönelik olarak AB ve Diğer Hibe Kaynaklarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi verildi.Muğla Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyonu Merkezinden...

Basın mensuplarına AB Proje Eğitimi

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü’nce basın mensuplarına yönelik olarak AB ve Diğer Hibe Kaynaklarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi verildi.

Muğla Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyonu Merkezinden gelen proje uzmanlarınca Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü hizmet binasında başlayan eğitimin ilk gününde, Menteşe ve Fethiye ilçesinden gelen gazeteciler katılarak proje yazım teknikleri hakkında bilgi aldılar.

Üç gün sürecek “Avrupa Birliği ve Diğer Hibe Kaynaklarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitim” semineri 8 Nisan 2015 tarihinde katılımcılara sertifika verilmesi ile son bulacak. Basın yayın Enformasyon Muğla Müdür Vekili Erol Kütahya, AB projelerinden basın camiasının da yararlanması için proje hazırlama konusunda Muğla Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi uzmanları tarafından eğitim verildiğini söyledi. Kütahya, basın yayın sektöründe çalışan ve işverenlerin talepleri doğrultusunda bu tür eğitim seminerlerine Basın yayın Enformasyon Müdürlüğü olarak yapmaya hazır olduklarını açıkladı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.