Başbuğ: Ülkemiz zor günler geçirecek

Bodrum ilçesinde, cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanan Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, "önümüzdeki günlerde ülkemiz zor günler geçirecek" dedi.Akyarlar mahallesindeki Hacı Mahmut Tınaztepe ortaokuluna...

Başbuğ: Ülkemiz zor günler geçirecek

Bodrum ilçesinde, cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanan Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, "önümüzdeki günlerde ülkemiz zor günler geçirecek" dedi.

Akyarlar mahallesindeki Hacı Mahmut Tınaztepe ortaokuluna gelerek 1003 nolu sandıkta oy kullanan Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbuğ, oy kullanmaya eşi Sevim Başbuğ ile birlikte geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanan İlker Başbuğ, “bir vatandaş olarak oyumu kullandığım için kendimi huzurlu ve mutlu hissediyorum. Önümüzdeki günlerde yaşanacak süreç ülkemiz için zor günleri getireceğini düşünüyorum. Bu açıdan özellikle bu cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının bu sürece olumlu katkı yapmasını bekliyorum, öyle düşünüyorum” dedi.

İlker Başbuğ ve eşi oy kullanma işleminin ardından vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Arabasına binen Başbuğ'u, okul kapısının önünde toplanan vatandaşlar alkışlarla uğurladı.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.