“BAŞBAKAN’IN EVİNİN ÖNÜNE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YAZACAĞIM”

Partisi’nin seçim çalışmalarına katılmak için Muğla’ya gelen MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli Muğla’da ve ilçelerinde halka hitap ederken, hükümeti ve başbakanı eleştiri bombardımanına tuttu. Bahçeli, “ Başbakan’ın...

“BAŞBAKAN’IN EVİNİN ÖNÜNE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YAZACAĞIM”

Partisi’nin seçim çalışmalarına katılmak için Muğla’ya gelen MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli Muğla’da ve ilçelerinde halka hitap ederken, hükümeti ve başbakanı eleştiri bombardımanına tuttu. Bahçeli, “ Başbakan’ın evinin önüne Ne Mutlu Türküm Diyene yazdıracağım.” dedi.

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli partisinin seçim çalışmalarına katılmak için geldiği Muğla’da bir dizi ziyaret, açılış ve mitinge katılırken, partililer ve vatandaşlar tarafından ilgi ve coşkuyla karşılandı. Seçim gezilerine ve temaslarına Seydikemer ilçesinden başlayan Bahçeli, burada düzenlenen mitingde halka hitap etti. Daha sonra Fethiye’de MHP’nin seçim bürosunu açan Bahçeli burada da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Daha sonra Ortaca ilçesinde seçim bürosunu açan Bahçeli burada da halka hitap etti. Buradaki ziyaretlerini tamamlayan geceyi Marmaris’te geçirdikten ve burada da bazı ziyaretlerde bulunduktan sonra Pazar  günü Muğla merkeze geldi. Burada seçim bürosu açılışını gerçekleştiren Bahçeli, Akyol Pazarını gezerek esnaflar ve vatandaşlarla uzun süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Muğla’daki ziyaretlerini tamamlayan Bahçeli Yatağan ilçesine geçerek burada da seçim bürosunu açarken halka hitap etti. Bütün konuşmalarında hükümete ve başbakana yüklenen Bahçeli, eleştiri yağmuruna tuttu. Yatağan’daki konuşmasında Andımızın kaldırılmasını da tepki gösteren Bahçeli;  Başbakan Erdoğan'ın evinin önüne 'Ne mutlu Türküm diyene' yazacağını söyledi.

Bahçeli, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 'Türk' diyemiyor, milliyetçiliği ağzına alamıyor. Türk milletini söyleyemiyor ve bunları ortadan kaldırabilmek için hasmane davranıyor. İlkokullarda Andımızı kaldırdı, buna ne gerek vardır? Bunun neresi kabul edilebilir? Türkiye Cumhuriyeti Devletini temsil eden kuruluşlardaki T.C’yi sildiriyor. Öte yandan, dağda bayırda milli kurumlarda var olan 'Ne mutlu Türküm diyene' sözünü kaldırıyor. Husumetin Türk’e ve Türk milletine mi? Türk milletini 27’ye bölüyor, 26’ya bölüyor, 36’ya bölüyor. Gel şunu say dediğim vakit 3 tanesinden öteye geçemiyor. Yani 'Bir Türk-Kürt kavgası çıksın da, ne olursa olsun' diyor. Bunların hepsini biliyoruz. Bunlar öyle devam edemez, sabırlı ve soğukkanlı olacağız. Cenab-ı Allah nasip ederse MHP’nin iktidarında Erdoğan'ın evinin girişine 'Ne mutlu Türküm diyene' yazacağım. Sabahleyin mahallede ne kadar çocuk varsa, Recep Tayyip Erdoğan’ın evinin önünde Andımızı okuyacak. Yüzde 50 ile geldin, yüzde 51 ile gideceksin. Yani Mehter Marşıyla geldin, İzmir Marşıyla gideceksin” dedi.

“İşçilerin yanındayız”

Milas ve Bodrum programları için Yatağan şehir merkezinden ayrılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla’da bulunan termik santraller ve bu santrallere kömür temin eden linyit sahalarının özelleştirilme çalışmaları kapsamında enerji ve maden işçileri tarafından Yatağan Termik Santrali önünde kurulan direniş çadırını ziyaret etti. Direniş çadırı ziyaretinde işçilerle sohbet eden Bahçeli, özelleştirmeye karşı işçilerin yanında olduklarını ve destekledikleri belirtti.

Yatağan’dan ayrılan Bahçeli, Milas ve Bodrum’da da seçim bürolarını açarken, düzenlenen mitinglerde halka hitap etti ve belediye başkan adaylarına oy istedi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.