BAŞBAKAN'DAN ÖNCE ZIRHLI ARAÇLARI GELDİ

Toplu açılış törenleri için hafta sonu Muğla’ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce zırhlı araçları şehre geldi. Güvenlik önlemleri hatsafhada tutulurken Cumhuriyet Meydanı bir gün önceden trafiğe kapatılacak.Başbakan...

BAŞBAKAN'DAN ÖNCE  ZIRHLI ARAÇLARI GELDİ

Toplu açılış törenleri için hafta sonu Muğla’ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan önce zırhlı araçları şehre geldi. Güvenlik önlemleri hatsafhada tutulurken Cumhuriyet Meydanı bir gün önceden trafiğe kapatılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,Muğla, Fethiye ve Milas’ta 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günü toplu açılışlarda bulunmak için Muğla’ya geliyor. Cumhuriyet Meydanında toplu açılışları gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan, etkinlik öncesi il genelinde ve Cumhuriyet Meydanı ile çevresinde güvenlik önemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Başbakanın gelişi öncesi Muğla Emniyet Müdürlüğüne çok sayıda zırhlı araçlar TIR’larla getirildi. Toplam 10 zırhlı araç kent merkezine getirilirken araçlar Emniyet Müdürlüğü Bahçesinde bekletiliyor.

TOPLAM 102 PROJENİN AÇILIŞI YAPILACAK

Cumartesi günü saat 14:00’da Cumhuriyet Meydanında halka seslenecek olan Başbakan Erdoğan, toplu açılış törenlerinde 13 ilçede yapılan ve 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin açılışını gerçekleştirecek. Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Bodrum, Datça, Dalaman, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde yapılan, toplam maliyeti 167 milyon 549 bin 222 lira olan 79 projenin açılışını gerçekleştirilecek.

Menteşe’de bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan Erdoğan, daha sonra 01 Aralık Pazar günü Fethiye’de düzenlenecek 2.toplu açılış törenine katılacak. Başbakan Erdoğan burada toplam değeri 12 milyon 497 bin 350 lira olan 10 projeyi hizmete açacak. Aynı gün Milas’a geçecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ Burgaz Sucum Mahallesinde yapılan 300 adet dar gelirli aileler için konut, birer adet sosyal tesis, büfe, 1500 kişilik paket arıtma tesisi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin açılışını yapacak.

Başbakan Erdoğan Muğla Merkez, Fethiye ve Milas’ta gerçekleştireceği toplu açılış törenlerinin ardından ilimizden ayrılacak.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.