Başbakan, MÜSİAD iftarına canlı bağlandı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel iftar yemeğine görüntülü olarak bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katılımcıların ramazanını kutladı.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından...

Başbakan, MÜSİAD iftarına canlı bağlandı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin geleneksel iftar yemeğine görüntülü olarak bağlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katılımcıların ramazanını kutladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen iftar yemeğine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 20 MÜSİAD Şubesi ile görüntülü canlı bağlantı kurulurken, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve Başbakan Erdoğan MÜSİAD üyesi işadamlarının Ramazan ayını kutladı ve şube başkanları ile de görüntülü olarak sohbet etti.

MÜSİAD Muğla Şubesi’nin Altınkalp Restaurantta düzenlediği iftar yemeğine vali Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile MÜSİAD Muğla Şubesi’nin üyeleri katıldı. Katılımın yüksek olduğu iftar yemeğinde MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ve Başbakan Erdoğan 20 ilin Şube Başkanına İstanbul’dan görüntülü olarak bağlanarak iftar yemeğine katılan işadamlarının Ramazan ayını kutladılar.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ikinci yaşını dolduran Muğla MÜSİAD ailesinin her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Akdeniz, “12 ayın sultanı Ramazan ayının ikinci gününde MÜSİAD şubelerinin ortak düzenlediği ve 20 il ile Sayın Başbakanımızın canlı olarak bizlere seslendiği bu hayırlı günde bizleri yalnız bırakmayan başta sayın valimiz olmak üzere, tüm katılımcılara ve değerli üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeğinin sonunda iftar yemeğine katkı veren işadamlarına Vali Mustafa Hakan Güvençer ve MÜSİAD Şube Başkanı Sayim Akdeniz günün anısına plaket verdi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.