Başbakan Muğla’ya geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eylül ayı ortasından itibaren büyükşehir statüsü kazanan illere düzenleyeceği gezi kapsamında Muğla’ya geleceği belirtildi.Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın...

Başbakan Muğla’ya geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eylül ayı ortasından itibaren büyükşehir statüsü kazanan illere düzenleyeceği gezi kapsamında Muğla’ya geleceği belirtildi.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimler dolayısıyla gerçekleştireceği programlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başbakan Erdoğan’ın büyükşehir statüsü kazanan illerin tamamında programlar düzenleyeceğini açıklayan Atalay, "Başbakanın Eylül ortasından sonra büyükşehirlerle ilgili programları var. Aralık sonuna kadar hepsine gitmeyi planlıyor. Yeni büyükşehir adayları biraz erken açıklanacak" diye konuştu.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ise, belediye başkan adayları ile ilgili istedikleri verileri henüz toplamadıklarını belirtti.

Başbakan Erdoğan’ın Eylül ayının ortasından itibaren Aralık ayı sonuna kadar Büyükşehir Yasası ile büyükşehir unvanına kavuşan Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van illerini ziyaret etmesi bekleniyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk Başbakan Erdoğan'ın müjdeler vermek için Muğla’da olacağını belirterek, “Sayın Başbakanımız 30 Kasım- 1 Aralık tarihlerinde 2 gün Muğla’da olacaktır. Yeni müjdeler vermek ve açılışlar yapmak için Muğla halkıyla buluşacaktır. Milletin lideri Muğla ve ilçelerinde olacak, Başbakanımızı hasretle bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.