BAŞBAKAN MUĞLA'YA GELİYOR

Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da düzenlenecek toplu açılış törenlerini gerçekleştirmek üzere 30 Kasım Cumartesi–1 Aralık Pazar tarihleri arasında Muğla il Merkezini ve ilçelerini ziyaret edecek.İlk olarak 30...

BAŞBAKAN MUĞLA'YA GELİYOR

Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan, Muğla’da düzenlenecek toplu açılış törenlerini gerçekleştirmek üzere 30 Kasım Cumartesi–1 Aralık Pazar tarihleri arasında Muğla il Merkezini ve ilçelerini ziyaret edecek.

İlk olarak 30 Kasım 2013 Cumartesi günü Muğla il merkezindeki toplu açılışları gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan, daha sonra Fethiye ve Milas ilçelerinde yapılacak toplu açılış törenlerine katılacak.

Toplu açılış törenlerinde 13 ilçede yapılan ve 205 milyon 81 bin 343 liraya mal olan 102 projenin açılışı Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak.

Başbakan, Muğla Merkezde düzenlenecek törende Bodrum, Datça, Dalaman, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan ilçelerinde yapılan, toplam maliyeti 167 milyon 549 bin 222 lira olan 79 projenin açılışını gerçekleştirilecek.

Başbakan Erdoğan Muğla Merkez, Fethiye ve Milas’ta gerçekleştireceği toplu açılış törenlerinin ardından Muğla’dan ayrılacak.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.