Başbakan 6 Ağustos’ta Muğla’da

4-6 Ağustos tarihleri arasında, mitinglere ara verecek olanCumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, bu arada Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısına başkanlık edecek. Erdoğan, Cumhurbaşkanıolması durumunda YAŞ'a...

Başbakan 6 Ağustos’ta Muğla’da

4-6 Ağustos tarihleri arasında, mitinglere ara verecek olan

Cumhurbaşkanı

 adayı ve 

Başbakan Erdoğan

, bu arada Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısına başkanlık edecek. Erdoğan, 

Cumhurbaşkanı

olması durumunda YAŞ'a son kez başkanlık edecek. YAŞ toplantıları süresince miting yapmayacak olan Erdoğan'ın bu dönemi televizyon programları ile geçirmesi planlanıyor.

Yüksek Askeri Şura toplantılarının ardından Başbakan Erdoğan seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek, 6 Ağustos'ta önce Aydın'da, ardından da Muğla'da Eski Garaj Alanında miting yapacak. Başbakan Erdoğan 7 Ağustos'ta ilk mitingini Malatya'da daha sonrada Gaziantep'te yapacak.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan son mitinglerini yerel seçimlerde rahatsızlığı nedeniyle konuşamadığı Kayseri ve Konya'da yapacak. 8 Ağustos'ta önce Kayseri'de sonrasında Ankara'da halka hitap edecek Başbakan Erdoğan, son mitingini Konya'da gerçekleştirerek seçim çalışmalarını noktalayacak.

Konya’da Davutoğlu diyebilir

Ankara kulislerinde son mitingini Konya'da gerçekleştirecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın köşke çıkması durumunda Başbakan adayını da burada açıklayabileceği konuşuluyor. Erdoğan'ın köşke çıkması durumunda Başbakanlık için adı geçen isimler arasında Konya Milletvekili olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da bulunuyor.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.