Başarının ödülü Anıtkabir Gezisi

Marmaris Yalı Lions Kulübü; daha önce Anıtkabir’e hiç gitmemiş derslerinde başarılı 10 öğrenciyi, Ankara gezisi ile ödüllendirdi.Kulüp Başkanı Sacide Yayın ve kulüp üyelerinin de katıldığı gezide öğrenciler; öncelikle...

Başarının ödülü Anıtkabir Gezisi

Marmaris Yalı Lions Kulübü; daha önce Anıtkabir’e hiç gitmemiş derslerinde başarılı 10 öğrenciyi, Ankara gezisi ile ödüllendirdi.

Kulüp Başkanı Sacide Yayın ve kulüp üyelerinin de katıldığı gezide öğrenciler; öncelikle Ulu Önder Atatürk’ün mezarı Anıtkabir’i ziyaret ettiler ve sonrasında Anıtkabir Kurtuluş Müzesi, Çocuk Müzesi, Etnoğrafya Müzesi, Eski Meclis, Atatürk Orman Çiftliği Atatürk Evi ve Odeon Sanatevi’ni gezdiler.

Ankara dönüşü bilgi veren Marmaris Yalı Lions Kulübü Başkanı Sacide Yayın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne de dikkat çekerek; “ Marmaris Yalı Lions Kulübü olarak; Marmaris 75. Yıl Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne bir Atatürk Köşesi hazırladık. Tüm gençlerimize ve geleceğimizin mimarı öğretmenlerimize armağan ettiğimiz Atatürk Köşesi’nin açılışını, yine 24 Kasım Cumartesi, Saat 14.00’te törenle gerçekleştireceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.