Başarılı çiftçiler sertifikalarını aldılar

Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenen ‘Nar ve Narenciyede Budama’ kursunda başarılı olan çiftçilere sertifikaları verildi. Ortaca Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce...

Başarılı çiftçiler sertifikalarını aldılar

Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenen ‘Nar ve Narenciyede Budama’ kursunda başarılı olan çiftçilere sertifikaları verildi. Ortaca Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen Narenciye,Nar ve Zeytin ağaçlarının budanması konusunda verilen seminerden sonra Gökbel Köyü’nde gerçekleştirilen “Nar ve Narenciyede Budama Konulu açılan Kurs sonunda başarılı kursiyerlere Gökbel Köyü’nde düzenlenen törenle çiftçilere sertifikaları verildi.Üç gün süren kurs bitiminde Dalyan Kent Konseyi Salonu’nda yapılan sertifika törenine Kaymakam Hüseyin Ylmaz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı, Belediye Meclis Üyesi Gülnaz Kırkık Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Şahin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Okan Bilgiç,, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naim Özer, İlçe Müftüsü Dr. İbrahim özler, İlçe Sosyal Güvenlik Birimi Müdürü Özkan Arslan, Teknik Ekip ve kursiyler katıldı.

Kaymakam HüseyinYılmaz; yaptığı açıklamada, “Öncelikle ben tüm katılımcıları tebrik ediyorum. Görüyorum ki geniş bir katılım olmuş; kursa bayanlardan da yoğu ilgi olması ayrı bir güzellik. Bundan sonra bahçe bakım işlerinizi daha profesyonel yapacağınız düşüncesi ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu katılımı birlik oluşturarak ürettiğiniz ürünlerin daha iyi pazarlanması için de kullanmanızı istiyorum. Hepimiz çiftçiyiz ondan dolayı iyi tarım ve ürettiğimiz ürünlerin para etmesi bir başkasına kaptırılmaması için birlik olmak şart. Bu birlikteliğinde oluşturmanız lazım” diye konuştu.

Bu haber toplam 147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.