Başarıları tabletle ödüllendirildi

Yatağan’da eğitim veren 18 okuldan 46 öğrenci Milas ilçesinde düzenlenen Grekoromen ve Serbest Güreş kategorilerinde başarılı oldu. Dereceye giren öğrenciler madalya başarı belgesi ve tabletle ödüllendirildi.Milas İlçesinde...

Başarıları tabletle ödüllendirildi

Yatağan’da eğitim veren 18 okuldan 46 öğrenci Milas ilçesinde düzenlenen Grekoromen ve Serbest Güreş kategorilerinde başarılı oldu. Dereceye giren öğrenciler madalya başarı belgesi ve tabletle ödüllendirildi.

Milas İlçesinde 8-9 Ocak Tarihlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından okullar arası güreş müsabakalarında Grekoromen ve Serbest güreş kategorilerinde dereceye giren Yatağanlı öğrenciler ödüllendirildi.  Müsabakalarda 1. olan öğrenciler İl Seçmelerine katılıp Muğla’yı bölge yarışmalarında temsil edecekler.

Öğrencilere hediyelerini vermek için Yatağan Hükümet Konağında, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal,  güreş hocası Ayhan Deniz, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı tören düzenlendi.

Törende konuşan Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan; “Göstermiş olduğunuz bu başarı hepimizin göğsünü kabarttı. Başarılarınızın devamını dilerken derslerinizi de ihmal etmeyin. Hem sosyal alanda hem de derslerde başarılı olun. Sizlerden ilerde daha çok birincilikler bekliyoruz. Ben bu organizasyonda emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum” dedi.

Törende Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal’da birer konuşma yaptılar.  Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere başarı belgeleri ve tabletleri verildi. Tabletlerin Yatağan Belediyesi tarafından temin edildiği bildirildi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.