Barmenin sır intiharı

Marmaris ilçesinde, bir otelde barmenlik yapan 30 yaşındaki D. A şahıs çatı katındaki odasına kendini iple asarak yaşamına son verdi.Armutalan Beldesi, Adnan Menderes Caddesi’ndeki kardeşlerinin işlettiği otelde barmenlik yapan...

Barmenin sır intiharı

Marmaris ilçesinde, bir otelde barmenlik yapan 30 yaşındaki D. A şahıs çatı katındaki odasına kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Armutalan Beldesi, Adnan Menderes Caddesi’ndeki kardeşlerinin işlettiği otelde barmenlik yapan D.A (30)'dan akşam saatlerinden itibaren haber alamayan ailesi durumu polise bildirdi. Şahsın en son Cuma namazına gittiğini ve o saatten sonra D.A'ya ulaşamadıklarını belirten ailesi D.A’yı her yerde aramaya başladı. D.A'nın çatı katındaki odasına giren yakınları gece saatlerinde iple tavana asılı halde buldu. D.A'nın cansız bedeniyle karşılaşan yakınlarından bazıları sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından D.A'nın cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.