Bariyersiz viraj ölüme davetiye çıkarıyor

Bodrum ilçesi Ortakent-Turgutreis karayolundaka ikeskin virajda bariyer olmamasından dolayı son 1 hafta 3 araç yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Sürücüler ve vatandaşlar daha büyük kazalar ve ölümlere neden olmadan bu viraja...

Bariyersiz viraj ölüme davetiye çıkarıyor

Bodrum ilçesi Ortakent-Turgutreis karayolundaka ikeskin virajda bariyer olmamasından dolayı son 1 hafta 3 araç yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Sürücüler ve vatandaşlar daha büyük kazalar ve ölümlere neden olmadan bu viraja bariyer yapılmasını istediler.

Bodrum ilçesi Ortakent-Turgutreis karayolu üzerinde bulunan viraj kazaya davetiye çıkarıyor.

Ortaket - Turgutyreis karayolu üzerinde bulunan bir virajda bariyer bulunmaması nedeniyle bir hafta’da 3 kere trafik kazası meydana geldi. Şans eseri uçuruma yuvarlanan araçların içerisinde ölen veya yaralanan olmadı. 1 haftada 3 kaza, bir ayda ise sayısız kaza yaşandığı öğrenilen viraj için yetkililerden bariyer yapılması bekleniyor. Son olarak dün aynı virajda yaşanan trafik kazasında ise Fırat Canik hakimiyetindeki 48 UU 123 araç virajı alamayınca uçuruma yuvarlandı. Sürücü şans eseri ufak sıyrıklarla kurtuldu. 30 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil ise hurdaya döndü. Vatandaşların 112 ambulansa haber vermesi ile yaralı Canik Bodrum devlet hastanesine götürülerek ayakta tedavi gördü.

Bu güzergahı kullanan sürücüler ve vatandaşlar bu yolun çok tehlikeli olduğunu belirterek, “Bu yol yıllardır böyle. Demir bariyerler olmadığı için araçlar virajı alamayınca uçurumdan yuvarlanıyor. Ölümlü kazalar yaşanmadan buraya bariyer yapılmalı” diyerek duruma tepki gösterdi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.