Barış Saylak’tan pandemi açıklaması

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, pandemi tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamalarında üreticilerin olası bir mağduriyet yaşamaması için il genelinde müdürlüğe bağlı il-ilçe...

Barış Saylak’tan pandemi açıklaması

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, pandemi tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamalarında üreticilerin olası bir mağduriyet yaşamaması için il genelinde müdürlüğe bağlı il-ilçe yöneticilerine başvuru yapılabileceğini açıkladı.

Saylak, açıklamasında il ve ilçe müdürlerinin telefon numaralarını paylaştı. Saylak, “İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak; pandemi tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamalarında üreticilerimizin mağduriyet yaşamamaları için üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizi belirtmek istiyorum. Bu kapsamda üreticilerimiz İl-ilçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizle irtibata geçebilirler. Hep birlikte duyarlı olursak bu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

“KURUMSAL HİZMETİ EN HIZLI ŞEKİLDE YAPIYORUZ”

Konuya ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Saylak; “Covid-19 virüsü nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde Dünya ve Ülkemiz zorlu bir süreçten geçmektedir. Artan vakalar nedeniyle gerek dünyada gerekse ülkemizde tedbirler arttırılmıştır. İlimizde de İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararlarının titizlikle uygulanması, salgının kontrol altına alınmasında önemi büyüktür. Tüm vatandaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen kurallarını titizlikle uymaya davet ediyoruz. Pandemiye rağmen salgının ilk gününden bu yana İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz kurumsal hizmetimizi en hızlı ve etkin şekilde yapmaktadır. Ancak bu süreci hep birlikte duyarlı olarak atlatacağımıza inanıyoruz. Bu süreçte tüm vatandaşlarımızın kurumumuza olan ziyaretlerini azami ölçüde ve kısa süreli tutmaları, varsa işlemlerini mümkün olduğu kadar internet üzerinden veya kısa süreli yapmalarını rica ediyoruz. Bu hem kendi sağlığınız, hem de toplum sağlığı açısından önem taşımaktadır” diye konuştu.

“SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA ÜRETİLERİMİZ MAĞDURİYET YAŞAMAYACAK”

Covid-19 salgını tüm insanlığa üretmenin, üretimin, gıdanın ne kadar önemli olduğunu gösterdiğine dikkat çeken İl Müdürü Saylak açıklamasına şöyle devam etti: “Mutfakta kilerinizde yiyecek ekmeğiniz, tüketecek gıdanız yoksa dünyanın en fakiri sizsiniz demektir. Bu bağlamda üretimin ana unsuru olan üreticilerimizin ne denli önemli bir iş yaptıkları da anlaşılmıştır. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak pandemi tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamalarında üreticilerimizin mağduriyet yaşamamaları için üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizi belirtmek istiyorum. Bu kapsamda üreticilerimiz İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimizle irtibata geçebilirler. Sokağa Çıkma Yasağında üreticilerimiz mağduriyet yaşamayacak. Onlar üretime devam ederken bizde üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Hep birlikte duyarlı olursak bu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyor, herkese sağlık ve esenlikler günler diliyorum.”

MUSTAFA YILDIRIM

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.