Barınaklara yabancı eli değecek

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi bir grup yabancı vatandaş tarafından yenilendi.Marmaris'te yerleşik yaşayan 10 İngiliz vatandaşı , köpek barınağında iyileştirme çalışmaları...

Barınaklara yabancı eli değecek

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Marmaris Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi bir grup yabancı vatandaş tarafından yenilendi.

Marmaris'te yerleşik yaşayan 10 İngiliz vatandaşı , köpek barınağında iyileştirme çalışmaları yapmak için bir takım etkinlikler düzenledi. Etkinliklerden 6 bin lira gelir elde eden yabancı hayvan severler, barınak için gerekli malzemeleri satın aldıktan sonra, barınaktaki çalışmaları kendileri üstlendi. Barınağa gelerek Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Suna Ak ve İngilizlerle görüşen belediye yetkilileri, hayvanseverlerin talepleri doğrultusunda bir hafta içerisinde barınakta ahşap kulübelerin yapılacağını söyledi.

Dernek Başkanı Suna Ak, İngilizlerin 15 gündür barınakta çalıştıklarını belirterek, "Belediye başkanımızı ziyaret ederek yapılan çalışmalara destek olmaları ricasında bulunduk. Bunun üzerine belediye görevlileri ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler. Köpek barınağının daha iyi koşullarda hizmet vermesi için dernek olarak biz de üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

İngiliz hayvanseverlerden Helen Kingman, "Köpeklerin insan sevgisi ihtiyacının giderilmesi için burada yaşayanlara barınağa gelerek hayvanlarla zaman geçirmesini tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.