Banka promosyonu personele dağıtıldı

Fethiye Belediyesi 3 yılda bir yenilediği personel maaşlarının hangi bankadan ödenmesiyle ilgili ihale sonuçlandırmış, açık arttırmada Garanti Bankası en yüksek rakamı (620 bin 500TL) vererek ihaleyi kazanmıştı. Elde edilen...

Banka promosyonu personele dağıtıldı

Fethiye Belediyesi 3 yılda bir yenilediği personel maaşlarının hangi bankadan ödenmesiyle ilgili ihale sonuçlandırmış, açık arttırmada Garanti Bankası en yüksek rakamı (620 bin 500TL) vererek ihaleyi kazanmıştı. Elde edilen tüm promosyonlar Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın talimatıyla personellerin hesaplarına yatırıldı. İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan, kişi başı bin 480 TL personellerin hesabına yatırıldığını söyledi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mesut Doğan yaptığı değerlendirmede, 2011 yılında da elde edilen banka promosyonlarının belediye personellerine dağıtıldığını söyledi. 3 yılda bir ihalenin yenilendiğinin altını çizen Doğan, “Belediyemizde şeffaf bir şekilde ihale gerçekleştirdik. Rakamların buralara gelmesinde tüm bankalarımızın büyük desteği var. Ben özellikle şunu ifade etmek istiyorum. İhaleye katılan tüm banka temsilcileri bu ihalenin aynı zamanda kendileri içinde bir prestij çalışması olduğunu, Fethiye Belediyesi gibi bir kurumla her zaman çalışmak istediklerini ifade ettiler. Bu zaten Belediyemiz için de büyük bir gururdur. 620 bin 500 TL’ye kadar yükselen rakamın tamamını Belediyemiz personellerinin hesaplarına geçirildi. Bu da kişi başı bin 480 TL’ye tekâmül ediyor. Güle güle harcasınlar. İşin bu noktalara gelmesinde emek harcayan tüm bankalarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.