Banka promosyonu belediye personeline dağıtılacak

Fethiye Belediyesi 3 yılda bir yenilediği personel maaşlarının hangi bankadan ödenmesiyle ilgili ihaleyi sonuçlandırdı. Şeffaf ortamda geçen ihaleye Fethiye’deki 12 banka teklif verdi. En yüksek veren 7 banka açık arttırmaya...

Banka promosyonu belediye personeline dağıtılacak

Fethiye Belediyesi 3 yılda bir yenilediği personel maaşlarının hangi bankadan ödenmesiyle ilgili ihaleyi sonuçlandırdı. Şeffaf ortamda geçen ihaleye Fethiye’deki 12 banka teklif verdi. En yüksek veren 7 banka açık arttırmaya davet edildi. Yaklaşık 4 saat süren açık arttırma Garanti Bankası’nda kalırken, Başkan Saatcı, 620 bin 500 TL’lik banka promosyonunun tamamının belediye personeline eşit şekilde ikramiye olarak dağıtılmasının talimatını verdi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Fethiye Belediyesi’nin 3 yıl maaşını hangi bankadan alacağıyla ilgili çok açık, çok şeffaf ihale yapıldı. Yaklaşık 4 saattir Yapı Kredi, Ziraat, Vakıfbank, Akbank, İş Bankası, TEB ve Garanti Bankası açık arttırmaya katılım sağladı. İhale sonrası en fazla teklifi Garanti Bankası oldu. Tüm banka müdürlerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

İhalenin yapılış şeklinde dikkat çeken Başkan Behçet Saatcı, “Bakın arkadaşlar! Biz bu ihaleyi bir bankayla el sıkışarak yapabilirdik. Arkadaşlar bu kadar oldu diyebilirdik. Şimdi rekabet ortamı oluşunca personel başına yaklaşık bin 478 TL gibi bir rakam personellerimize dağıtılacak. Bu Fethiye Belediyesi’nin ne kadar objektif ne kadar şeffaf ve ne kadar aleni çalıştığının göstergesidir”

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.