Ballı Goca Moğla Gazozu, görücüye çıktı

İçeriğinde Muğla balı kullanılan, logosunda Muğla Bacası bulunan ‘Goca Moğla Gazozu’ raflardaki yerini aldı. Goca Muğla gazozunu üreten Onatsan Gıda’nın Yetkilisi Gökhan Edgünlü Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü...

Ballı Goca Moğla Gazozu, görücüye çıktı

İçeriğinde Muğla balı kullanılan, logosunda Muğla Bacası bulunan ‘Goca Moğla Gazozu’ raflardaki yerini aldı. Goca Muğla gazozunu üreten Onatsan Gıda’nın Yetkilisi Gökhan Edgünlü Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü ziyaret ederek, Goca Muğla Gazozu tanıttı.

Ziyaretinde Goca Moğla Gazozunun ilk olarak 1 Şubatta banttan çıktığını, üretilen ürünün bir Muğla ürünü olması için ismini Muğla dilinin özelliği olan ve sıkça kullanılan Goca Moğla adını verdiklerini aktaran Edgünlü, firma olarak bir ilki başarmak istediklerini ve bunun için çalıştıklarını söyledi. Goca Moğla gazozunun içeriğinde doğal pancar şekerinin yanı sıra Muğla balının da kullanıldığını aktaran Edgünlü, “Goca Moğla gazozumuzun muhteviyatında Muğla’da üretilen balımız var. Şişemizin üzerindeki Moğla Gazozu yazısının altında bal peteği, logomuz da Muğla bacamız var. Ayrıca kasalarımızın rengini de siyah olarak seçtik. Bu da Muğla’da üretilen kömürümüzün rengidir. Amacımız gazozumuz aracılığı ile Muğla’mızın tüm bu ürünlerinin de reklamını yapmak. Muğla’da pek çok dizi çekildi. Bu dizilerde hep Muğla şivesi kullanıldı. Herkes Muğla şivemizi kullanıyorken, biz neden kullanmayalım diyerek, gazozumuzun ismine Goca Moğla gazozu adını verdik” dedi.

Goca Moğla Gazozunun Antalya Tarım Fuarında tanıtıldığını ve Ukrayna’dan gazoz için talep geldiğini ifade eden Edgünlü, “Gazozumuzu Antalya fuarında tanıttık. Fuarda çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Muğla dışında pek çok yere ürün gönderdik. Ayrıca Ukrayna’ya da numune gönderdik ve olumlu bir geri dönüş yaptılar. Gazozumuz şuanda başta Marmaris olmak üzere raflardaki yerini aldı” diye konuştu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, gazozun Muğla’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Muğla’da üretilen ürünlerimizin marka değerine kavuşması tabii ki çok önemli. Muğla’mızda üretilen balımızın Goca Moğla gazozunda kullanılması bizi ayrıca mutlu etti. Üreticileri tebrik ediyorum. Gazozumuzun tanıtımı için bizde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Goca Moğla gazozu bölgemizin tanıtımına da katkı sağlayacaktır” dedi.

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.