Balıkçı ve Teknelere Yüzer İskele

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalı Beldesi’ndeki Balıkçılar ve Günlük Gezi Teknecileri Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçıların ve teknecilerin sorunlarını dinleyen Başkan Kocadon, bölgeye yüzer iskele...

Balıkçı ve Teknelere Yüzer İskele

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalı Beldesi’ndeki Balıkçılar ve Günlük Gezi Teknecileri Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçıların ve teknecilerin sorunlarını dinleyen Başkan Kocadon, bölgeye yüzer iskele kurulacağını belirtti.

Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Hüseyin Yıldızhan ve Vedat Bozbey’le birlikte ziyarette bulunduğu kooperatifte balıkçılar ve teknecilerle sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, balıkçıların sorunlarını sorunları dinledi.

Yalı Beldesi balıkçıları ve teknecileri, Kargıcık Koyu’nda kışladıklarını, barınma sorunları olduğunu ve bunun çözümlenmesini istediler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da bu istek üzerine bu sorunlarının çözümlenmesi için Yalı Belediyesi ile birlikte gerekli çalışmaları yapacaklarını ve teknelerinin sorunsuz bir şekilde kışlaması için çevreye hiçbir zararı olmayan portatif yüzer iskele kuracaklarını söyledi.

Yalı Beldesi balıkçıları ve teknecileri bu yardımlarından dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Meclis Üyeleri’ne teşekkür etti.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.