Balık Pazarı engelliler için bir araya geldi.

Fethiye Balık Pazarı’nda bulunan restoranlardan anlamlı bir etkinlikte bir araya geldiler.Balık halinde restoran işleten esnaflar, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara verilmek üzere 5 adet akülü araç aldılar. Akülü...

Balık Pazarı engelliler için bir araya geldi.

Fethiye Balık Pazarı’nda bulunan restoranlardan anlamlı bir etkinlikte bir araya geldiler.

Balık halinde restoran işleten esnaflar, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara verilmek üzere 5 adet akülü araç aldılar. Akülü araçların teslim törenine Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da katıldı.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve balık hali esnaflar işbirliğinde gerçekleşen anlamlı törene engelli vatandaşlar, aileleri, balık pazarı esnafları ve zabıta müdürlüğü personeli katıldı. Balık halindeki esnafların bir araya gelmesiyle alınan 5 adet akülü araç ihtiyaç sahiplerine hazırlanan mütevazi bir törenle teslim edildi. Akülü araçların teslim töreninde bir değerlendirme de bulunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Allah razı olsun. Esnaf, Belediye ve engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak konusunda ki bir organizasyon da çok büyük bir görev yaptınız. Yıllardır beklediğimiz, özlediğimiz bir yaklaşımdı. Bu anlamda engelli kardeşlerimizin hayatını öyle ya da böyle iyileştirecek, güzelleştirecek, onların bizlerin arasına çıkmasını sağlayacak akülü araçları alarak arkadaşlarımıza bağışladınız. Allah-ü Teala bu yaptığınız hayrı hem bu dünyada, hem de ahirette karşılıksız bırakmasın. Vermiş olduğunuz paraların misli mislini size helal yoldan geri döndürsün. Çünkü biz inanıyoruz ki, Allah için bir lira harcarsan size 11 kat geriye dönüyor. Hiçbir ticarette 1’e 11 kat yoktur. Ama burada bu var. İşte yavrularımızı görüyorsunuz. Bir tane çocuğu hayata kazandırmanın maddi, manevi getirisinin hesabı mümkün değil. Bu anlamda vermiş olduğunuz desteklerden dolayı binlerce defa teşekkür ediyorum. Sizlere yakışanı da buydu. Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece inanıyorum ki, Fethiye gerçekten yaşamaktan keyif alınan ve dışarıdan gelen misafirlerimizin de gıpta ettiği bir şehir olma yolunda hızla ilerleyecek” ifadelerini kullandı.

Balık Pazarında etkinliğe katılan Can Ciğer Restoran, Ahtapot Restoran, Öztoklu Restoran, Mehmet Ustanın yeri, Mercan Restoran, Çıtır Restoran, Recep’in yeri, Kasap’ın yeri, Cem-Can Restoran, Hilmi’nin yeri, Reis restoran ve Dündar’ın yeri restoranları işletmecilerine Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.