BAL Ligi’nde 3 Muğla takımı

Muğla ili yeni futbol sezonunda BAL liginde, Gümüşlük Gençlikspor’un da katılımıyla 3 futbol takımı ile temsil edilecek.2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Küme Ligi olan BAL’da yer alan Ortaca Belediyespor ve Yatağanspor’dan...

BAL Ligi’nde 3 Muğla takımı

Muğla ili yeni futbol sezonunda BAL liginde, Gümüşlük Gençlikspor’un da katılımıyla 3 futbol takımı ile temsil edilecek.

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Küme Ligi olan BAL’da yer alan Ortaca Belediyespor ve Yatağanspor’dan sonra BAL Lig’inde yeni sezonda yer alacak takım, Muğla Süper Amatör Küme Ligi Şampiyonu Gümüşlük Gençlikspor oldu.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) resmi internet sitesi üzerinden 2020-2021 sezonu BAL Lig’inde 3 takımın mücadele edeceğini açıkladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve Süper Amatör Küme ile ilgili 2019-2020 futbol sezonu kararları TFF tarafından verildiğini açıklarken, Süper Amatör Küme takımlarından Gümüşlük Gençlikspor’un BAL Lig’ne terfi ettiğini duyurdu.

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun resmi internet sitesi üzerinden ‘önemli duyuru’ başlığı altından yaptığı açıklama şöyle:

“Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve Süper Amatör Küme ile ilgili 2019-2020 futbol sezonu kararları TFF tarafından verildi. Buna göre İlimiz Süper Amatör Küme takımlarımızdan Gümüşlük Gençlikspor  BAL’a terfi etti. BAL’da ve Süper Amatör Kümede düşme olmayacak, 2020-2021 sezonunda, BAL’da yer alacak takımlarımız,

1-GÜMÜŞLÜK GENÇLİKSPOR

2-ORTACA BELEDİYESPOR

3-YATAĞANSPOR”

Bu haber toplam 233 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.