Bakanlıktan Fethiye Belediyesi’ne teşekkür

Fethiye Belediyesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na faal durumda olan projelerini göndermesi sonucunda Bakanlık Belediye’ye teşekkür yazısı gönderdi.Bakanlık tarafından Türkiye genelindeki belediyelere “Şişe atana para...

Bakanlıktan Fethiye Belediyesi’ne teşekkür

Fethiye Belediyesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na faal durumda olan projelerini göndermesi sonucunda Bakanlık Belediye’ye teşekkür yazısı gönderdi.

Bakanlık tarafından Türkiye genelindeki belediyelere “Şişe atana para veren kutular yolda” projesinin geliştirilmesiyle ilgili yazı sonrasında Fethiye Belediyesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na faal durumda olan projelerini göndermesi sonucunda Bakanlık Belediye’ye teşekkür yazısı gönderdi. Fethiye Belediyesi’nin çevreye duyarlılığını dikkate alan Bakanlık, bu konuda sürdürülen çalışmaların örnek olarak kullanacaklarını söyledi.Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na Fethiye’de ürettikleri birçok projeyi gönderdi. Çevre için yapılan projeleri ve daha sonra planlanan çalışmaları içeren yazı da, Fethiye Belediyesi’nin çevre ödüllü bir belediye olduğunun da altı çizildi. “Şişe atana para veren kutular yolda” projesi hakkında da görüşlerini bakanlığa bildiren Belediye yetkilileri, “Alışveriş merkezlerine konulacak paralı kumbaralar ile para karşılığında ambalaj atıklarını toplamanın fayda yerine zarar getireceğini” içeren yazıyı Bakanlığa gönderdi.Bakanlık ise Çevre ödüllü Fethiye Belediyesine oluşturulan bir dosya ile çevreye verdikleri desteklerden dolayı bir teşekkür yazısı gönderdi. Resmi yazıya göre, “Önceden edinmiş olduğunuz tecrübeler neticesinde ortaya çıkan görüşleriniz önemle dikkate alınacak olup, çevreye göstermiş olduğunuz hassasiyet ve duyarlılığa teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.