Bakanlık zehirlenme olayını araştırıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen yetkililer geçtiğimiz günlerde 100’ün üzerinde vatandaşın zehirlenmesi ile sonuçlanan olayı araştırmak için Marmaris’e geldi.Marmaris’te 23 Aralık tarihinde yaşanan zehirlenme...

Bakanlık zehirlenme olayını araştırıyor

Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen yetkililer geçtiğimiz günlerde 100’ün üzerinde vatandaşın zehirlenmesi ile sonuçlanan olayı araştırmak için Marmaris’e geldi.

Marmaris’te 23 Aralık tarihinde yaşanan zehirlenme vakaları Sağlık Bakanlığı tarafından mercek altına alındı. Bakanlıktan gelen yetkililer o tarihte hastanelerin acil servislerine giden ve kaydı bulunan vatandaşlarla tek tek görüşüyor.

Marmaris'te son yıllarda toplu halde yaşanan en büyük zehirlenme vakası Sağlık Bakanlığı yetkilileri tarafından inceleniyor. Zehirlenme olayının ardından vatandaşlara telefon numaralarından ulaşan yetkililer şimdi de acil servislerde kaydı bulunan kişilerle bire bir görüşerek bilgi topluyor. 23 Aralık tarihinde yaklaşık 600 kişiye yemek dağıtan Yemek Evi'yle ilgili devam eden soruşturma kapsamında ilçeye geldiklerini belirten yetkililer amaçlarının o gün yemek yiyen herkesle görüşmek olduğunu belirterek, yemekten yiyen ancak zehirlenmeye kişilere de anket uyguladıklarını kaydetti.

23 Aralık tarihinde yaşanan zehirlenme vakasından Kaymakamlığın açıkladığı resmi rakama göre 136 kişi zehirlenmiş ve söz konusu yemek evine 12 bin TL idari para cezası kesilmiş ayrıca savcılık olayla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.