Bakana “Kralsın” dedi, hayali gerçek oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, "Vayy Kralsın" diyerek büyük sempati toplayan Selahi Varol son olarak oynadığı kamu spotu reklamıyla en büyük hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın...

Bakana “Kralsın” dedi, hayali gerçek oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, "Vayy Kralsın" diyerek büyük sempati toplayan Selahi Varol son olarak oynadığı kamu spotu reklamıyla en büyük hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın geçen yılki Marmaris ziyareti sırasında yanına gelerek Bakan Kılıç'a “Sen neyin başkanısın” diye soran Selahi, Bakın Kılıç’ın “Gençlik ve Spor Bakanı” cevabı üzerine "Vayy Kralsın" diyerek Bakan Kılıç'ın omuzuna vurmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ücretsiz yaz spor okullarına çocukları çekmek için hazırladığı kamu spotunda kamera karşısına geçen Selahi'ye, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan, Olimpiyat ikincisi milli tekvandocu Nur Tatar, Olimpiyat üçüncüsü milli güreşçi Rıza Kayaalp de eşlik etti.

Selahi, oynadığı kamu spotuyla en büyük hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Küçük Selahi, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Salih Uçan'la bir arada olmayı hep hayal ettiğini bu hayalini gerçekleştirdiği için Bakan Kılıç'a teşekkür ettiğini dile getirdi. Okullar kapanınca babasına ait çay ocağında çalışan Selahi, "Çok güzel bir kamu spotu oldu ve bakanımıza teşekkür ediyorum. Örnek aldığım insan Salih Uçan'la görüştüm ve çok mutlu oldum. Çekim sırasında çok heyecanlandım. Tekvando, güreş, maç yaptık çekimler sırasında. Salih abi bana kendi formasını verdi" dedi.

“Arkadaşlarım bana ‘Sen kim futbol kim’ derdi”

Arkadaşlarının kendisiyle "futbol oynayamazsın" diye dalga geçtiklerini söyleyen Selahi, şöyle konuştu: "Salih abi beni Fenerbahçe alt yapısına yazdırdı. En mutlu olduğum konu bu oldu. Arkadaşlarım bile bana sen kimsin futbol kim diyorlardı. Ama şimdi Fenerbahçe'nin alt yapısına yazıldım. Marmaris'te düzenlenecek Avrupa Erkekler Voleybol Final karşılaşmalarında da Türk Milli takımımızı desteklemeye gideceğiz. İnşallah Türkiye birinci olur."

“Bakanımızı sünnetime bekliyorum”

Ramazan Bayramı'ndan sonra sünnet düğünü olacağını söyleyen Selahi, Bakan Kılıç'ı davet etmeyi unutmayarak, "Bakanımızı da davet ettim. İki hafta sonra davetiye yollayacağım. O kadar muhabbetimiz oldu gelirse çok mutlu olurum. Karnemi aldım en düşük notum Matematik ve 3 düştü karnemde. Beni futbola yazdırdıkları gibi bir dershaneye de gönderseler derslerimde daha başarılı olurum" dedi

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.