Bakan Zeybekci’den CHP’nin projesine eleştiri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Merkez Türkiye’ projesini eleştirerek, “Kılıçdaroğlu'nun bu hayali projesi, merhum Ecevit'in Köy Kentler Projesi'nden çok daha kötü bir kopya proje....

Bakan Zeybekci’den CHP’nin projesine eleştiri

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Merkez Türkiye’ projesini eleştirerek, “Kılıçdaroğlu'nun bu hayali projesi, merhum Ecevit'in Köy Kentler Projesi'nden çok daha kötü bir kopya proje. Allah CHP'lilere sabır versin” dedi.

Bakan Zeybekci, Muğla’nın Marmaris ilçesinde saldırıya uğrayan AK Parti Meclis üyesini hastanede ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Zeybekci, CHP’nin “Merkez Türkiye Projesini” eleştirdi. Zeybekci, “Merhum Ecevit'in de köy kentleri vardı. Çok masumdu onlar ama bir hayaldi. Meclisteki Serbest Bölgeler Kanunumuza ve 2014-2018 Onuncu Kalkınma Planımıza bakacak olursak, şu anda 19 tane planlanıp yaklaşık 6 tanesinin uygulamalarına bakacak olursak, hükümetimizin gerek metalurji gerekse petro kimya anlamındaki projelerine bakacak olursak bunlar zaten yapılan şeyler. Ama Sayın Kılıçdaroğlu'nun bu hayali projesi, merhum Ecevit'in Köy Kentler Projesi'nden çok daha kötü bir kopya proje. Allah CHP'lilere sabır versin” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.