Bakan Veysel Eroğlu Muğla’nın hizmetkarıyım

Partisinin Menteşe Seçim Bürosu ziyaretinde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla’nın hizmetkarı olduğunu söyledi.Bakan Eroğlu valilik ziyaretinin ardından AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman’ın...

Bakan Veysel Eroğlu Muğla’nın hizmetkarıyım

Partisinin Menteşe Seçim Bürosu ziyaretinde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla’nın hizmetkarı olduğunu söyledi.

Bakan Eroğlu valilik ziyaretinin ardından AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman’ın seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Bakan Eroğlu’nu Muğla Milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, İl başkanı Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Harmandar da eşlik etti.

Burada vatandaşlara seslenen Bakan Eroğlu, mevcut Belediyenin 40 yıldır Muğla’da iktidar olduğunu söylerken, artık bu iktidarın değiştirilmesinin vakti zamanının geldiğini söyledi. Bakan Eroğlu, “Her gelişte Muğla’ya ki on çok gelen de benim, çünkü Muğla’nın hizmetkârı olarak, ben kendimi öyle bildim. Daha 7 ay önce gelmiştim. O zaman muazzam müjdeler vermiştim. O zaman 25 müjde vermiştim. Bu sefer de elimiz boş gelmedik. Bu sefer 18 müjde ile geldik. 7 ay içinde Muğla’ya yapacağımız ve yaptığımız yaptırım tutarı 245 milyon TL. Kılıçdaroğlu Muğla’ya bir tek çivi bile çakamaz. Yapacaksa eğer, okulları, barajları, göletleri, hastaneleri biz yaparız biz. Bu sefer AK Parti anlayışı ile Belediyeler nasıl ayağa kalkıyor bir görün Allah aşkına. Muğla susuz. Biz diyoruz ki, gelin kardeşim su getirelim. Yok istemiyoruz diyorlar. Bu zihniyet her yerde aynı” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.