BAKAN KASAPOĞLU MUĞLA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaretler için Muğla'ya geldi. "Yarının Sultanları" Projesi'nin Muğla'dan başlayarak tüm Türkiye yayıldığını söyleyen Bakan Kasapoğlu, proje hakkında bilgilendirme...

BAKAN KASAPOĞLU MUĞLA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaretler için Muğla'ya geldi. "Yarının Sultanları" Projesi'nin Muğla'dan başlayarak tüm Türkiye yayıldığını söyleyen Bakan Kasapoğlu, proje hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra yangın sürecinde görev alan gençlerle bir araya gelerek teşekkür etti. Minik tenisçilere de hediye dağıtan Kasapoğlu, Kötekli'de bulunan Genç Ofisi ziyaret etti.

Sinem Kaplan

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank baş antrenörü Giovanni Guidetti ile Muğla’ya geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank baş antrenörü Giovanni Guidetti, yeni voleybolcular için yola çıktı. Türkiye’nin dört bir yanını dolaşacak olan Guıdetti’nin hayali, her kız çocuğuna voleybolu sevdirmek.

Kasapoğlu, Muğla’da Menteşe Spor Salonu’nda düzenlenen “Yarının Sultanları”, gençlerin voleybolla tanışmasına vesile olmak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti.

Bakan Kasapoğlu, “Bu projeyi spora erişimi sağlamaya odakladık. Gençlerimizin voleybol ile tanışmasını sağlayacak olan bu projeyi inşallah bakanlık olarak, hocamızla birlikte il il takip ederek güçlendireceğiz. Biliyorsunuz, temel hedeflerimizden biri öncelikle sporun tamamen yayılması ve bununla birlikte tabi ki yeteneklerin keşfi. Kadınlarımız sporda önceliğimiz. Bu kapsamda da ‘Yarının Sultanları’ projesi kadın odaklı sporumuz için önemli aşamalardan birisi. Amacımız toplumun her kesimi ile spor ile birleştirmek. Üniversitelerimizde gönüllük dersine başladık. Bunun bir kademe sonrası inşallah ortaokul ve liselerde yine gönüllük çalışmalarının müfredata alınması için çalışıyoruz. Spordan sanata, sanattan kültüre, sağlığa, eğitime her alanda gönüllü uygulamalarını zenginleştireceğiz. Hocamıza da çok teşekkür ediyorum, gayretlerinden ötürü" dedi.

Kadın voleybol milli takım antrenörü Giovanni Guidetti de “Yarının Sultanları” projesinin üçüncü sezonunun bugün Muğla’da başladığını söyledi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank baş antrenörü Giovanni Guidetti, “Çok iyi çocuklar var. Onlarla voleybol oynuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Oyuncular çok iyi antrenman yapıyorlar. Çok eğlenceli olan üçüncü sezon başladı.” dedi.

Bakan Kasapoğlu, daha sonra yangın sürecinde görev alan gençlerle bir araya gelerek teşekkür etti. Minik tenisçilere de hediye dağıtan Kasapoğlu, Kötekli'de bulunan Genç Ofisi ziyaret etti.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.