Bakan Günay’dan karşılama tepkisi

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bir dizi inceleme için Muğla'ya geldi. Bakan ilk olarak Muğla’nın Milas ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Günay, Milas ziyaretinden sonra Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti’ne...

Bakan Günay’dan karşılama tepkisi

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bir dizi inceleme için Muğla'ya geldi. Bakan ilk olarak Muğla’nın Milas ilçesinde incelemelerde bulundu. Bakan Günay, Milas ziyaretinden sonra Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti’ne geldi. Müzeler Genel Müdürü Murat Süslü, Muğla Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış, Yatağan Kaymakamı Hasan Tanrıseven ile birlikte antik kente gelen Bakan Günay’ı Stratonikeia Antik Kenti Kazı Başkanı Doç. Dr. Bilal Söğüt karşıladı. Programda olmamasına karşın antik kenti ziyaret eden Bakan Günay, antik kentin kendisi için çok ayrı bir yeri olduğunu ve kazı başkanının çalışkanlığı nedeniyle bu ilgiyi hak ettiğini söyledi.

Stratonikeia Antik kenti ziyaretinin ardından Aydın’ın Kuşadası ilçesine hareket edecek olan Bakan Günay’a, Aydın Valisinin kendisini karşılayacağı bilgisi verildi. Günay da, “Ne karşılaması kardeşim. Kim haber veriyor bunlara. Ben karşılama falan istemiyorum ya. Herkes işine baksın hayır olmaz” diye karşılık verdi.

Antik kentte yeni gün yüzüne çıkarılan maskları ve antik tiyatroyu inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Günay, daha sonra antik kentten ayrıldı.

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.