Bakan Bağış Muğla’da

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, bakanlığı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi almak ve Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin açılışını yapmak üzere bugün Muğla’ya geliyor.AB Bakanı ve Başmüzakereci...

Bakan Bağış Muğla’da

Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, bakanlığı ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi almak ve Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin açılışını yapmak üzere bugün Muğla’ya geliyor.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul’dan uçak ile Dalaman havalimanına geldikten sonra saat 11.30’da Muğla valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret edecek. Muğla Sanayi ve Ticaret Odası toplantı salonunda saat 11.30-12.00 arasında Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi Muğla Proje Başkanlığının faaliyetleri hakkında brifing alacak ve Bakanlık Projesi’nin eğitimlerini tamamlayanlara sertifikaları verilecek.

Bakan Bağış’ın öğleden önceki program öğle yemeği ile son bulurken, saat 15.00’de Müstakil İşadamları derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin açılışını yaptıktan sonra AK Parti İl başkanlığını ziyaret edecek ve saat 22.30’da Dalaman havalimanından Ankara’ya dönecek.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.