Bağırsağı düğümlenen bebek son anda kurtarıldı

Fethiye'nin Göcek beldesinde ikamet eden Deniz ve Seçkin Özmen çiftin 6 aylık bebekleri, ishal ve kusma şikayeti ile hastaneye müracaat etti. Bağırsağın düğümlendiği tespit edilen bebek, ameliyatla yeniden hayata tutundu.Göcek...

Bağırsağı düğümlenen bebek son anda kurtarıldı

Fethiye'nin Göcek beldesinde ikamet eden Deniz ve Seçkin Özmen çiftin 6 aylık bebekleri, ishal ve kusma şikayeti ile hastaneye müracaat etti. Bağırsağın düğümlendiği tespit edilen bebek, ameliyatla yeniden hayata tutundu.

Göcek Beldesi 12 Adalar Bölgesi’nde oturan Deniz ve Seçkin Özmen çiftinin ikinci çocukları olan 6 aylık Derya, ağır kanamalı ishal ve kusma şikayeti ile önce Fethiye’deki özel bir hastaneye müracaat etti. Burada bebeğe bağırsak düğümlenmesi teşhisi kondu. İlk tedavisinin ardından başka bir özel hastaneye sevk edilen minik Derya, Anesteziyoloji ve Çocuk Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Osman Nuri Büyüker tarafından ameliyat edilerek yeniden hayata bağlandı.

Opr. Dr. Osman Nuri Büyüker yaptığı açıklama da “Eğer başka yere sevk edilse 2-3 saatlik bir kayıp zaman olurdu. Buda bebek için risk taşırdı. Başka bir doktor arkadaşımız teşhisi koymuş. Bize geldiğinde ameliyata aldık. Başarılı bir ameliyat geçti. Bebeğimizin kurtulması bizi de mutlu etti” dedi.

6 aylık Derya’nın annesi Seçkin Özmen de, “Ağır ishal nedeniyle getirdik bebeğimizi. Özel Letoon Hastanesi’nde ameliyata alındı. Şuan çok rahatlamış durumda. Doktorlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Baba Deniz Özmen ise, doktorlara teşekkür ederek “Bebeğimizin kurtulması nedeniyle çok mutluyum” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.