BABASININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜ

Bodrum’da meydana gelen trajik olayda 1.5 yaşındaki Çınar bebek babasının gözü önünde babasının arkadaşının kullandığı tankerin altında kalarak feci şekilde can verdi.Bodrum ilçesine babasının gözü önünde tankerin...

BABASININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜ

Bodrum’da meydana gelen trajik olayda 1.5 yaşındaki Çınar bebek babasının gözü önünde babasının arkadaşının kullandığı tankerin altında kalarak feci şekilde can verdi.

Bodrum ilçesine babasının gözü önünde tankerin altında kalan küçük çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, önceki gün sabah saatlerinde Geriş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babası Muslu Bozdağ’la (33) birlikte yok kenarında oyun oynayan 1,5 yaşındaki Çınar Bozdağ, babasının yanından ayrılarak park halindeki yakıt tankerinin altına saklandı. Tanker şoförü E.B. ile baba Bozdağ bir müddet muhabbet etti. Daha sonra tanker şoförü E.B ile baba Bozdağ vedalaştı. Şoför E.B. tankere binerek aracı hareket ettirdiğinde bir şeyin ezildiğini fark ederek tankeri durdurdu. Şoför E.B., arkadaşı olan Bozdağ’ın oğlu Çınar’ı ezdiğini görünce şoka girdi. Baba Bozdağ ise çocuğunu kanlar içerisinde görünce sinir krizi geçirdi. Ağır yaralanan küçük çocuk, 112 ekipleri tarafından kaldırıldığı özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Savcılığın incelemesinin ardından Çınar’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Akşam saatlerinde köye getirilen cenaze, köyü yasa boğdu. Evine getirilen Çınar Bozdağ’ı tabut içinde gören anne ve babası sinir krizi geçirdi. Kapının önünde okunan duaların ardından minik çocuk, köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Baba Bozdağ ise tabutun başında sinir krizi geçirdi. Tabuta sarılan babayı yakınları güçlükle ayakta tuttu.

Tanker şoförü ise polis tarafından gözaltına alındı. İşlemleri devam eden E.B., çok üzgün olduğunu ve hiçbir şey görmediğini söyledi.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.