Baba-oğul dayanışması

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan sanayi sitesinde yaklaşık 25 yıldır motor işlerinin piri olarak nitelendirilen Ergün Demirel (47) oğlu Taner Demirel (21) ile otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip. Oto Gün işletme sahibi...

Baba-oğul dayanışması

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan sanayi sitesinde yaklaşık 25 yıldır motor işlerinin piri olarak nitelendirilen Ergün Demirel (47) oğlu Taner Demirel (21) ile otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip. Oto Gün işletme sahibi Ergün Demirel, büyük firmalarda makinaların yaptıkları işi kendisinin ve oğlunun elleriyle emek harcayarak yaptığını belirtirken, bu iş için ayrı bir ustalık gerektirdiğini söyledi.

Muğla'nın Menteşe sanayisinde yaklaşık 25 yıldır motor işlerinin piri olarak nitelendirilen Ergün Demirel, otomotiv sektörü arasında önemli bir yere sahip. Kendi işyerinde oğlu ile birlikte çalışan Demirel, “Yetkili servislerin yaptığı her işi biz de yapıyoruz. Muğla sanayisi kazansın istiyoruz” dedi.

BABADAN OĞULA GEÇEN MESLEK

Babasının yönlendirmesiyle 10 yaşında yaz aylarında otomotiv sektöründe çalışmaya başladığını kaydeden Taner Demirel,  “Azmetmek işin başlangıcıdır. Her işte olduğu gibi acemilik çektim ama başardım. Büyük firmalarda makinaların yaptığı işi yapıyoruz biz. Kendi dükkânımızda her cebe uygun tamirat yapıyoruz. Bunlarda bir el emeği var. Benim altın bir bileziğim var tüm geç arkadaşlara herkesin sevdiği bir mesleği öğrenmesini tavsiye ediyorum, bu kendilerine yapacakları en büyük iyilik olur. Pazarları ve resmî tatiller hariç her gün dükkanımızı açıyorum. Şu an coronavirüs salgınından dolayı işlerimizde yavaşlamalar oldu. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor bu süreçte sağlık her şeyin önünde geliyor” dedi.

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.