Baba oğul cinayetini işleyen katil zanlısı adliyeye çıkarıldı

Zeytinköy Mahallesi’nde Erol Atmaca ve Emre Yiğit Atmaca (baba-oğul) cinayetini işledikten sonra kayıplara karşılan Memduh D. Jandarma ekiplerince yakalandı. Kötekli’de yakalanan katil zanlısı sağlık kontrolünün ardından...

Baba oğul cinayetini işleyen katil zanlısı adliyeye çıkarıldı

Zeytinköy Mahallesi’nde Erol Atmaca ve Emre Yiğit Atmaca (baba-oğul) cinayetini işledikten sonra kayıplara karşılan Memduh D. Jandarma ekiplerince yakalandı. Kötekli’de yakalanan katil zanlısı sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesi Zeytinköy Mahallesinde evlerinin önünde öldürülen Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit Atmaca’nın katil zanlısı Memduh D. yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, baba-oğulun öldürülmesi sonrası aranan firari şüpheli Memduh D.’nin, Kötekli’de sabaha karşı gezerken devriye atan polisler tarafından yakalandı.

Katil zanlısı Memduh D. sağlık kontörlünün ardından adliyeye çıkarıldı.

NE OLMUŞTU?

Muğla’nın Menteşe İlçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi Gökçebelen Mevkii’nde bir bağ evinin bahçesinde baba ve oğlu silahla ölü bulunmuştu. Baba Erol Atmaca (55) ve oğlu Emre Yiğit Atmaca’nın (29)  hayatını kaybettiği olayda Memduh D. isimli şahıs kayıplara karışmıştı. Memduh D. Kötekli’de sabaha karşı gezerken devriye atan polisler tarafından yakalandı. Daha sonra sağlık kontörlünden geçen katil zanlısı adliyeye çıkarıldı.

Bu haber toplam 142 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.