Baba-oğul basketbol sevdalısı

Marmaris'in başarılı ve sevilen İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya yoğun mesaisinden bulabildiği boş zamanları gelecek vaadeden basketbolcu oğlu Ömer ve basketbola ayırmaya çalışıyor.Tam Bir spor tutkunu olan Marmaris İlçe...

Baba-oğul basketbol sevdalısı

Marmaris'in başarılı ve sevilen İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya yoğun mesaisinden bulabildiği boş zamanları gelecek vaadeden basketbolcu oğlu Ömer ve basketbola ayırmaya çalışıyor.

Tam Bir spor tutkunu olan Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, kendi oğlunun  yanı sıra sporla, özellikle basketbolla uğraşan gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak, vatana millete faydalı bireyler olarak yetiştiğini bu açıdan bir emniyet mensubu olarak spora özel önem verdiğini belirtiyor.

Muğla'da görev yaptığı süre içerisinde Türdü 100. yıl İlköğretim okulunda Basketbol oynayan, Marmaris'e atanması ile Marmaris Belediyespor ve okullarda Ufuk Koleji Basketbol takımında oynayan oğlu Ömer  ile tam bir basketbol tutkunu olan Sarıkaya, Okullar arası Basketbol Turnuvasında finale kalan Ömer'in maçını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ile birlikte seyretti.

Bu haber toplam 273 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.