B5 Acil Müdahale görevde

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından kurulan B5 Acil Müdahale Ekibi yağmur çamur, gece-gündüz demeden çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.Asfalt, su, aydınlatma sorunları ile kaldırım tadilatları gibi küçük...

B5 Acil Müdahale görevde

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından kurulan B5 Acil Müdahale Ekibi yağmur çamur, gece-gündüz demeden çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Asfalt, su, aydınlatma sorunları ile kaldırım tadilatları gibi küçük çapta yaşanabilecek problemleri kısa sürede çözüme kavuşturan B5 Acil Müdahale Ekibi’nin son günlerde de yoğun bir çalışma dönemi geçirdi.

B5 Acil Müdahale ekipleri tarafından Fire İncir Sokak ile Zerdali Sokak’ta kaldırım bordürleri döşendi. Çökertme Sokak’ta vatandaşların kanalizasyon sorunu halledildikten sonra eski fosseptik çukuru dolgu malzemesi ile doldurularak betonlandı. Zerdali Sokak’ta çöp evi yapıldı. İnönü Caddesi girişinde, araçların verdiği zarar nedeniyle bozulan bordürler düzeltilmek suretiyle kavşak tamiri yapıldı.

Gümbet Pazaryeri otoparkı içerisindeki ağaçların etrafı tuğla duvar ile çevrilip çiçeklik oluşturuldu, otoparkın zemini düzenlendi. Park Sokak’ta BOSKİ çalışmasından sonra kilit parke taşlar yeniden döşendi. Bodrum Ticaret Odası yanına mazgal yapılarak yağmur sularının taksi durağının yanında birikmesi engellendi. Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Karizma Market ile Burgan Bank arasındaki mevcut mazgalın büyütülmesi için yağmur suyu kanalı açıldı. Vakıfbank önünde çöken, kırılan ve yağmur suyu ile bozulan yola yeniden parke taşı döşendi. Köye yapılan çocuk parkının zemin kodu ayarlanarak bordür döşendi, çiçeklendirilmesi yapıldı.

Ayrıca yoğun yağan yağmurdan etkilenen Emniyet Müdürlüğü civarındaki işyerlerine yardım edildi, Gümbet Mahallesi, Eskiçeşme Mahallesi Poyraz Sokak, Kumbahçe Muhtarlığı ve Mana Taksi ile Magic Life önünde, içi ve üstü toprak, kum, çakıl ve çöple kapanan mazgallar temizlendi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.