“Az Akıllı Çok Deli” izleyenleri büyüledi

Menteşe Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği “Az Akıllı Çok Deli” Tiyatro oyunu izleyenleri büyüledi. Menteşe Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güven, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Gökalp, Menteşe İlçe...

“Az Akıllı Çok Deli” izleyenleri büyüledi

Menteşe Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği “Az Akıllı Çok Deli” Tiyatro oyunu izleyenleri büyüledi. Menteşe Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güven, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Gökalp, Menteşe İlçe Başkanı Erkan Aydın, Menteşe Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda davetlinin izlediği oyuna ilgi büyüktü.

Menteşe Belediyesi kültürel ve sanatsal faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz aylarda kurulan Menteşe Belediyesi Tiyatro Topluluğu ilk oyununu dün akşam Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde sahneledi. Tek Perde ve komedi türündeki oyun tiyatro severlerden tam not aldı.

Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Menteşe Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güven, oyunun sonunda sahneye çıkarak, oyuncuları tek tek tebrik etti.

Başkanvekili Güven, “Bugün Belediyemizin Tiyatro Topluluğu sahneledikleri “Az Akıllı Çok Deli” adlı oyunları ile ilk kez bizlerle birlikte oldular. Menteşe Belediyesi olarak diğer birçok faaliyetlerimiz gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlerimize de önem veriyor, destekliyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ünde dediği gibi; Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Bu anlayışla bugün ilk kez perdelerini açan oyuncularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Oyuncular adına konuşan Fatih Bulut, “Öncelikle bizlere her zaman destek olan, başta Menteşe Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş olmak üzere, Başkan Yardımcılarımıza ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu ilk oyunumuzda bizleri yalnız bırakmayıp gelen siz değerli izleyicilerimize de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.