Ayyıldız’ın ziyaret trafiği

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver’i ziyaret ederken, Muğla Vergi Dairesi Başkanı...

Ayyıldız’ın ziyaret trafiği

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver’i ziyaret ederken, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Ahmet Arslan da Ayyıldız’ı ziyaret etti.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ilk olarak, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Buradaki ziyaretin ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret eder Ayyıldız, Gürün ile bir süre karşılıklı sohbet ederek bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Öte yandan; Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Ahmet Arslan ise Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Esnaf ve Sanatkarların sorunlarının istişare edildiğini ve yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başkan Ayyıldız;  "Esnaf ve Sanatkarlarımızın, mal sahibi şoför esnafımızın sorunlarını dinlemek için Birliğimiz ve Oda Başkanlarımızın fikrini almak birliğimize ziyarette bulunan değerli Vergi Dairesi Başkanımıza ve Mükellef Hizmetleri Müdürümüze, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.