Ayyıldız’dan Kavaklıdere ve Ula ziyaretleri

Muğla Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Kavaklıdere ilçesinde Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Muammer Yıldırım’la, Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası...

Ayyıldız’dan Kavaklıdere ve Ula ziyaretleri

Muğla Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Kavaklıdere ilçesinde Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Muammer Yıldırım’la, Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Öztürk’le ve Kavaklıdere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nusret Bilgin’le bir araya geldi.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ve Yönetim Kurulundan memnuniyetini dile getiren Oda Başkanları, Şükrü Ayyıldız ile birlikte hareket edeceklerinin mesajını verdiler.

Muğla Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ayrıca Ula Şoförler, Otomobilciler ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Bekir Kanat ve Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik ile birlikte 30 Mart yerel seçimlerde Ula Belediye Başkanlığını kazanan Ümit Karaaslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunulan yoğun ziyaret programından sonra Ula Belediye Binasından ayrılan heyet, Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası binasında Başkanlar Kemal Özçelik ve Bekir Kanat, Muğla ESOB Başkanı Şükrü Ayyıldız ile aynı doğrultuda birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğinin mesajını verdi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.