AYYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

ESOB(Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Başkanı Şükrü Ayyıldız, yapılan genel kurulda yeniden  başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi. Ayyıldız; “esnaf ve sanatkârlarımıza hizmet etmeye aynı...

AYYILDIZ GÜVEN TAZELEDİ

ESOB(Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Başkanı Şükrü Ayyıldız, yapılan genel kurulda yeniden  başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi. Ayyıldız; “esnaf ve sanatkârlarımıza hizmet etmeye aynı heyecanla devam edeceğiz” dedi.

ESOB(Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) Başkanı Şükrü Ayyıldız, yapılan genel kurulda yeniden başkanlık görevine seçilerek güven tazeledi.

Muğla Büyük Şehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen genel kurula  Birliğe bağlı Odaların Yönetim Kurullarında yer alan üyeler katıldı.

Divan Başkanlığını Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Burhan Aksak’ın yaptığı genel kurulda 260 üye oy kullandı.

Seçimlerde başkanlık için yarışan Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Şükrü Ayyıldız 152 oy alarak genel kurulda yeniden başkanlık görevine seçilerek  güven tazeledi. Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin ise 108 oy aldı.

Birlik ve beraberliğin göz doldurduğu genel kurulda uzun yıllar Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını yürüten Mustafa Danacı ile Yatağan Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Hilmi Yukacı’ya vermiş oldukları üstün hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Başkanlık görevine seçilerek güven tazeleyen Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Şükrü Ayyıldız, “Bize destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkârlarımıza hizmet etmeye aynı heyecanla devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.