Ayşegül Kangun son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle vefat eden fotoğraf sanatçısı Ayşegül Kaygun Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Bitez Beldesinde defnedildi.Cenaze törenine eşi Bülent Bardak, ailesi yakın arkadaşları, çok sayıda...

Ayşegül Kangun son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle vefat eden fotoğraf sanatçısı Ayşegül Kaygun Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Bitez Beldesinde defnedildi.

Cenaze törenine eşi Bülent Bardak, ailesi yakın arkadaşları, çok sayıda sivil toplum örgütü mensubu, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Belediye Başkanı Mutafa Saruhan, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, CHP İlçe Başkanı Okan Özsu, belediye meclis üyeleri katıldı.

Yaklaşık 10 yıldır Bodrumda yaşayan fotoğraf sanatçısı Ayşegül Kaygun Bardak, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bitez Belediyesinde İmar Müdürü olarak görev yapan Mimarlar Odası eski Başkanı Bülent Bardak’ın da eşi olan Ayşegül Kaygun, Bodrum Fotoğraf Sanatı Derneği (BOFAD) nin kurucu başkanıydı. Kaygun yaklaşık 1,5 senedir İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde kanser tedavisi görmekteydi. 52 yaşındaki Ayşegül Kaygun Bardak önceki gün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

1992 yılında kanserden ölen ünlü fotoğrafçı Şahin Kaygun’un da kardeşi olan Ayşegül Kaygun, yurt içinde ve yurt dışında birçok karma sergiler açtı. 2 çocuk annesi olan Kaygun’un cenazesinin Bitez beldesinde İkindi Namazı'ndan sonra defnedildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.