Aysal’ın yatı Marmaris’e demirledi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu 25 milyon Euro'luk Barbie isimli yatı ile Muğla’nın Marmaris ilçesine demir attı.Bu yaz tatilini Yunanistan ve Bodrum'da geçirmeyi tercih eden Galatasaray Başkanı Ünal...

Aysal’ın yatı Marmaris’e demirledi

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın sahibi olduğu 25 milyon Euro'luk Barbie isimli yatı ile Muğla’nın Marmaris ilçesine demir attı.

Bu yaz tatilini Yunanistan ve Bodrum'da geçirmeyi tercih eden Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın son durağı Marmaris kıyıları oldu. Başkan Aysal'ın 50 metrelik lüks yatı dün gece saatlerinde körfezden giriş yaparak kıyıya yakın bir yere demirledi. Yatta kimlerin bulunduğu konusunda bilgi alınamazken, kıyıya yakın demirleyen lüks yat ilçede ilgi odağı oldu. Ünal Aysal’ın 2 yıl önce aldığı teknesini yenilettiği, ancak bir tek bayrağını değiştirmediği yönünde basında haberler çıkmış ve başkanın lüks yatına Bermuda adaları bayrağı asılı olduğu vurgulanmıştı.

Ünal Aysal bir röportajında; 50 metrelik teknesine niye Barbie adını verdiği sorulduğunda, "Çünkü kadınların oyuncağı bebektir. Erkeklerin bebeği ise teknedir" yanıtını vermişti.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.