Aynı noktada 2. Kez kaza yaptı

Bodrum ilçesi Torba Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Tülin Sıdal’ın(65) kontrolündeki 48 KG 224 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bodrum Milas karayolu üzerinde 3 takla attı....

Aynı noktada 2. Kez kaza yaptı

Bodrum ilçesi Torba Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Tülin Sıdal’ın(65) kontrolündeki 48 KG 224 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Bodrum Milas karayolu üzerinde 3 takla attı. Kaza yolun ortasında bir kamyonetin üzerindeki paket halinde bulunan straforun yola düşmesi sonucu meydana geldi. Motosikletiyle yoldan geçen Hakan Balcı yolun ortasında bir strafor paketi görünce kazaya sebebiyet vermemesi için durup paketi almak istedi. Karşıdan gelen Sıdal ise yolun ortasında duran paketi ve Hakan Balcı’yı görünce aniden frene bastı. Direkisyon hakimiyetini kaybeden Sıdal aracı ile 3 takla atarak yağmur kanalına düştü. Çevreden geçen vatandaşların yardımı ile aracından çıkarılan Sıdan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yol ortasındaki paketi almaya çalışan Hakan Balcı canını zor kurtardığını belirterek “motosikletim ile yoldan geçiyordum. Büyük bir paket gördüm motorumu kenara çektim. Strafor paketini alıp kenara koyayım dedi. bir anda bir firen sesi duydum araç takla atarak üstüme doğru geliyordu. Hemen ordan koşarak kaçtım. Aracı süren bayan ise yaralandı. Hastaneye kaldırdılar”dedi.

Öte yandan kazazedenin olay yerine gelen bir yakınının iddiasına göre Tülin Sıdal’ın daha öncede aynı yerde kaza yaptığı ve kendi aracı hasarlı olduğu için başka bir araç kiraladığı öğrenildi. Sıdal’ın durumunun ise hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.