AYDEM’den Kredi Kartı ile Ödeme kolaylığı

AYDEM, elektrik faturası ödemelerinde müşterilerine kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunmaya başladı. Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki, AYDEM müşterileri elektrik fatura ödemelerini kredi kartına 2 ila 9 aya kadar taksitlendirebilecekler.Konu...

AYDEM’den Kredi Kartı ile Ödeme kolaylığı

AYDEM, elektrik faturası ödemelerinde müşterilerine kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunmaya başladı. Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki, AYDEM müşterileri elektrik fatura ödemelerini kredi kartına 2 ila 9 aya kadar taksitlendirebilecekler.

Konu ile ilgili olarak AYDEM’den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Enerjisini Aydem’den alan tüketiciler, güncel elektrik faturalarını veya ödenmemiş geçmiş dönem elektrik faturalarını, kredi kartı ile 9 aya varan taksitlerle ödeyebilecekler. Akbank (Axess Card), Denizbank (Bonus Card), İş Bankası (Maximum Card), Garanti Bankası (Bonus Card) ve Yapı Kredi Bankası (World Card) ile yapılan anlaşmalar kapsamında, şimdilik Aydem Müşterilerine elektrik tüketimi fatura ödemelerinde tek çekim imkânı sunulamamaktadır. Taksitli fatura ödemelerinden doğabilecek vade farkı, ilgili bankalar tarafından belirlenmekte ve müşteriye yansıtılmaktadır.

Adı geçen bankalarla yapılan anlaşmalar sonunda, Aydem’li Müşteriler, en yakın Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerinde (MİM) elektrik faturalarını taksitli ödeyebilme imkânına kavuşmuş oldular. Faturalarını kredi kartı ile taksitli ödemek isteyen Müşteriler, kendilerine en Aydem MİM’i, www.aydem.com web sitesinden öğrenebilirler.”

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.