AYDEM Bilim Fuarı’nı Saldanlı açtı

Aydem Fen Lisesi’nde 3. TÜBİTAK Bilim Fuar’ı açılışına katılan Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, dünya sıralamasında ilerlemenin bilim ve fen ile gerçekleşeceğinin altını çizerek, Bereket Şirketler...

AYDEM Bilim Fuarı’nı Saldanlı açtı

Aydem Fen Lisesi’nde 3. TÜBİTAK Bilim Fuar’ı açılışına katılan Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, dünya sıralamasında ilerlemenin bilim ve fen ile gerçekleşeceğinin altını çizerek, Bereket Şirketler grubu olarak teknoloji, eğitim ve bilimsel gelişmeler konusunda yapılan çalışmaları desteklediklerini iletti.

Aydem Fen Lisesi’nde bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve Eşi Hatice Saldanlı başta olmak üzere, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın, Aydem EDAŞ Genel Müdürü Mesut Güzel, Aydem EDAŞ Kurumsal Gelişim Ve Yönetim Sistemleri Müdürü Elvan Yazıcı, Aydem Fen Lisesi yöneticileri, öğretmenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Aydem Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, değişmeyen tek şeyin değişimin kendisi olduğunu belirtti.  Geçmişte rekabetin ülkeler arasında yaşanırken, günümüzde şirketler ve insanlar arasında olduğunu ifade eden Saldanlı, “Ben 1980’de işe başladım o zamandan beri var olan şirketlerin üçte ikisi şu an yoktur. İnsanlar arasındaki  galibiyeti değişimi yönetebilenler kazanıyor. Bugün dünyanın en büyük şirketleri teknoloji ve  bilimsel gelişmeleri sağlayan şirketlerdir. Dünya sıralamasında üst sıralamalara çıkacaksak ticareti ve rekabeti geliştirmek zorundayız” dedi.

Projelere destek sözü

Dünya sıralamasında üst sıralarda yer almanın tek yolunun bilim ve fen olduğuna dikkat çeken Saldanlı, Aydem Fen Lisesi’ne sağlanan desteğin temelinde bilimsel ilerlemeyi sağlamak olduğunun altını çizerek “Bugün çocuklarımızın yaptığı başarılı projeleri görmek bizim için mutluluk vericidir. Sizler yeni projelere imza attığınız ve bilimsel ilerlemeye katkı sağladığınız sürece hep daha ileriye gitmeniz kaçınılmaz olacaktır. Bu vesileyle sağlayacağınız her türlü gelişmeyi destekleyeceğimizi vadederim” dedi.   Konuşmaların ardından Aydem Fen Lisesi 3. TÜBİTAK Bilim Fuarı kurdelesi kesilerek stantlar gezildi. 85 projenin yer aldığı çalışmaları teker teker ziyaret eden Saldanlı, öğrencilerle bire bir sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bu haber toplam 549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.